Gewijzigde verkeerssituatie tijdens de 33ste KempenOptocht

Op verzoek van het MKB aan de Markt zal het centrum van Hapert tot circa 13.00 bereikbaar blijven voor voetgangers en fietsers. Er wordt geen entree geheven bij de toegangswegen. Bij enkele (grote) toegangsroutes kunt u een vrijwillige bijdrage doneren wat besteed wordt aan het prijzengeld van de deelnemers. Tijdens de optocht wordt u ook in de gelegenheid gesteld om uw waardering naar de deelnemers kenbaar te maken door een vrijwillige bijdrage te doneren. Dit kan contant maar ook digitaal via de QR code. We hopen op uw gulle bijdrage.

Om de veiligheid van de deelnemers tijdens de optocht te waarborgen worden aan de buitenzijde van het parcours vanaf 11.00 uur dranghekken en bigbags geplaatst waardoor vanuit die zijde het niet mogelijk is het centrum van Hapert per auto te bereiken.

Vanaf circa 10.00 uur wordt de Wijer afgesloten om de deelnemers de gelegenheid te geven om zich op te stellen.

U kunt tot 11.30 per auto het centrum van Hapert bereiken via de Oude Provincialeweg bij Autobedrijf van Mossel. Daarna wordt de toegang via die straat ook onmogelijk gemaakt.

Tot 11.30 uur kunt u het centrum van Hapert bereiken via de calamiteitenroute, Julianalaan – Oude Provincialeweg – Burgemeester van Woenseldreef. Daarna is deze route alleen toegankelijk voor de hulpdiensten.

Voor bezoekers is parkeren mogelijk op het industrieterrein van Hapert. We willen u vragen om zoveel mogelijk per fiets naar Hapert te komen indien mogelijk.

Wij danken u voor de medewerking en voor uw begrip en wensen u veel kijkplezier toe tijdens de 33ste jubileum KempenOptocht

Commissie KempenOptocht Hapert
www. KempenOptocht.nl

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Het aftellen is begonnen

Scroll naar boven